Reklam
MHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ ERKAN AKÇAY’IN ASKERLİK KANUNU BASIN...

MHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ ERKAN AKÇAY'IN ASKERLİK KANUNU BASIN AÇIKLAMASI

Milliyetçi Hareket Partisi Askerlik Kanun teklifini desteklemektedir.

30 Mayıs 2019 - 11:01

Milliyetçi Hareket Partisi Askerlik Kanun teklifini desteklemektedir.  TBMM’de dün grup başkan vekilleriyle yapmış olduğumuz toplantıda CHP ve İYİ Parti gruplarının teklifi üzerine askerlik yasa tasarısının görüşmeleri bayram sonuna ertelenmiştir.

Milliyet Gazetesi kaynaklı olan ve “… MHP ise 130 bin askerin bir anda terhis edilmesinin bayram tatilinde artacak trafik yoğunluğunu daha da artıracağına dikkat çekti… CHP, MHP ve İYİ Parti'nin endişelerini dile getirmesi teklifin bayram tatili öncesi Meclis'ten geçirilmesini sıkıntıya soktu.” İfadelerindeki “MHP’yle ilgili olan bölümler gerçek dışıdır. Gerekli düzeltmenin yapılmasını rica ederim.

Erkan AKÇAY

Manisa Milletvekili

MHP Grup Başkan Vekili

Reklam