Akhisar Muhtarlar Derneği, Muharrem ayı dolayısıyla birlik, beraberlik ve paylaşma kültürünü yaşatmak amacıyla aşure hayrı düzenledi.
Dernek Başkanı İhsan Gümüş öncülüğünde,Necdi Şentürk Parkı içinde bulunan Akhisar Muhtarlar Derneği binası önünde gerçekleştirilen etkinlikte hazırlanan aşureler vatandaşlara ikram edildi. Yoğun ilgi gören hayır programında, Siyasi Parti Başkan ve yöneticileri, Belediye Başkan Yardımcıları, Emre Okkalı,Sema Şenyaşa,Hasan Umutlu Bedri Türk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık işleri Müdürü Rıza Ulaş Çetintürk Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sami Karaoğlan, Müftü Muhammet Salman Esnaf Oda Başkanları Milli Eğitim Müdürü Mükremin Karasu, Emniyet Müdürü Hasan Taşan STK Başkan ve yöneticileri,mahalle muhtarları ve vatandaşlar bir araya gelerek Muharrem ayının manevi atmosferini birlikte yaşadı.
Başkan İhsan Gümüş, aşurenin paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin simgesi olduğunu belirterek, bu tür etkinliklerin toplumsal birlik ve beraberliğin güçlenmesine katkı sağladığını ifade etti.Müftü Muhammet Salman tarafından Edilen dua sonrası Aşure ikramı yapıldı.
Etkinlik boyunca vatandaşlarla yakından ilgilenen muhtarlar, katılım gösteren herkese teşekkür ederek, hayrın kabul olmasını temenni etti.















