Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar İlçe Başkanlığı Özel Gereksinimli Bireyler Komisyonu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında özel gereksinimli çocuklarla bir araya gelerek anlamlı bir etkinliğe imza attı. Komisyon Başkanı Hatice Halis öncülüğünde gerçekleştirilen buluşmada, çocukların kişisel bakım ihtiyaçları karşılandı.
Etkinliğe gönüllü olarak destek veren Komisyon üyeleri Kuaför Çiğdem Güler ve Berber Habib Pehlivan, çocukların saç kesimi ve kişisel bakım işlemlerini gerçekleştirdi. Komisyon üyeleri, özel gereksinimli bireylerle bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Onların hayatına küçük de olsa katkı sunmak bizim için büyük bir mutluluk” ifadelerini kullandı.
Çalışmalarına sadece etkinlikle sınırlı kalmayan Komisyon, ilçede özel gereksinimli bireylerin eğitim aldığı merkezleri de ziyaret etti. Kurum amirleriyle bir araya gelen heyet, farklı projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunarak iş birliklerini güçlendirmeyi hedeflediklerini belirtti.
Komisyon, özel gereksinimli bireylerin yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini vurgulayarak, toplumun tüm kesimlerini bu konuda duyarlılığa davet etti.













