Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet ve Tayip Hacet’in kıymetli kızları Nisan ile, Aylin ve İbrahim Çoker’in değerli evladı Recep Erim Çoker hayatlarını birleştirdi.
Genç çiftin nikah merasimi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Besim Dutlulu tarafından kıyıldı. Aile büyükleri ve Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu eşleri, ve çok sayıda davetlinin katıldığı bu anlamlı törende, sevgi dolu anlar yaşandı.
Nikah törenine katılarak genç çiftin mutluluğuna ortak olan davetliler, Nisan ve Recep Erim çiftini tebrik ederek bir ömür boyu mutluluklar diledi.
Bizler de Akhisar Medya olarak bu özel günde sevgilerine şahitlik ettiğimiz Nisan ve Recep Erim’i gönülden kutluyor, sevgi ve huzur dolu bir ömür diliyoruz.














