Türkiye Pazarcılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Güral, Kurban Bayramı öncesi pazaryerlerinin hizmet günlerine ilişkin açıklamada bulundu.
Başkan Mustafa Güral, 27 Mayıs Çarşamba günü idrak edilecek mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla Akhisarlı vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına pazarcı esnafının hizmet vermeye devam edeceğini belirtti. Yapılan açıklamada; 23 Mayıs Cumartesi, 24 Mayıs Pazar ve 26 Mayıs Arefe Günü Çarşamba pazarlarında vatandaşlara hizmet sunulacağı ifade edildi.
Güral, pazaryerlerine gelemeyecek vatandaşların ise şehir genelindeki mahalle ve caddelerde bulunan manavlardan alışveriş yapmalarını tavsiye etti.
Pazaryerlerinde satışa sunulan ürünlerin günlük ve taze olduğuna dikkat çeken Güral, yaş sebze ve meyvenin yanı sıra süt ve süt ürünleri, kuru gıda, giyim, hırdavat ve mutfak malzemeleri gibi binlerce çeşit ürünün vatandaşlarla buluşturulduğunu söyledi.
Market reyonlarında günlerce bekletilmiş sebze ve meyvelerin tercih edilmemesi gerektiğini vurgulayan Güral, vatandaşları yerel pazarlardan alışveriş yapmaya davet etti.
Başkan mustafa güral açıklamasının sonunda, “Tüm Akhisarlı hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.















