Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Manisa Şubesi, Trendyol 1. Lig’de mücadele edecek olan Manisa Futbol Kulübü’ne yeni sezon öncesinde başarı dileklerinde bulundu. TÜFAD Manisa Şube Başkanı Cemil Uğur ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Manisa FK Teknik Direktörü Taner Taşkın’ı ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Teknik Direktör Taner Taşkın’a çiçek takdim eden Cemil Uğur, 2025-2026 sezonunda Manisa’yı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını belirterek, başarı temennilerinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Teknik Direktör Taner Taşkın ise TÜFAD Manisa Şubesi’ne teşekkür ederek, desteklerinin kendileri için önemli olduğunu vurguladı.
Manisa FK, Trendyol 1. Lig’de yeni sezonda şehrini en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarını sürdürüyor.















