Akhisar Belediye Başkanı Ekrem Kayserili, Ulucami Mahallesi’nde tarihi Paşa Camii ile Ulu Camii arasında yer alan 55. Sokak ve çevresinde yaklaşık 50 yıl aradan sonra gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılan çalışma ile yerli ve yabancı ziyaretçilerin yoğun olarak kullandığı tarihi güzergah, daha konforlu bir hale getiriliyor.
Başkan Kayserili ayrıca Cumhuriyet Mahallesi’nde 269 ve 263/3 sokaklarda devam eden 2 bin tonluk sıcak asfalt çalışmalarını da sahada değerlendirerek ekiplerden bilgi aldı.
Akhisar Belediyesi, şehrin her mahallesinde yolların daha düzenli ve güvenli hale gelmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Kayserili, “Akhisar’ımızın tüm mahallelerinde halkımızın konforu ve ulaşım güvenliği için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.














