AK Parti Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Demirci’de eğitime yönelik önemli bir yatırımın müjdesini verdi. Yenişehirlioğlu yaptığı açıklamada, “Eğitime yapılan her yatırım, ülkemizin geleceğine atılan en kıymetli adımdır” ifadelerini kullandı.
Demirci’nin köklü eğitim kurumlarından biri olan Ziya Gökalp Nurettin Kelem Ortaokulu, yık-yap projesi kapsamında modern ve tam donanımlı yeni binasına kavuşuyor. Proje kapsamında okul binası tamamen yenilenerek öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun çağdaş bir eğitim ortamı oluşturulacak.
Yenişehirlioğlu’nun verdiği bilgilere göre, 06 Ocak 2026 tarihinde gerçekleştirilecek ihale ile birlikte yapım süreci resmen başlayacak. Yeni okul binasında; 8 derslik, anasınıfı, fen ve resim derslikleri, çok amaçlı salon, rehberlik birimi, kütüphane, yemekhane, kantin, mescit ve sosyal-kültürel alanlar yer alacak.
Bu yatırımla birlikte Demircili öğrenciler için daha güvenli, modern ve donanımlı bir eğitim ortamı oluşturulacağını belirten Yenişehirlioğlu, açıklamasının sonunda şu ifadelere yer verdi:
“Eğitimi daima gelişimin temeli olarak gören vizyonumuzun mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve eğitime verdiği destekler için Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’e şükranlarımı sunuyorum.”
Gerçekleştirilecek bu yatırımın, Demirci’de eğitim kalitesine önemli katkı sağlaması bekleniyor.
Eğitim
Yayınlanma: 10 Aralık 2025 - 18:56
Demirci'ye Eğitimde Büyük Yatırım: Ziya Gökalp Nurettin Kelem Ortaokulu Yenileniyor
Eğitim
10 Aralık 2025 - 18:56
İlginizi Çekebilir













