Misak-ı Milli İlkokulu 3-E sınıfı öğrencileri, Kütüphaneler Haftası kapsamında anlamlı ve renkli bir etkinliğe imza attı.
Sınıf öğretmeni Yeliz Cabar ve Okul Müdürü Emin Reşit Demirel eşliğinde gerçekleştirilen ziyarette öğrenciler, Kaymakam Mustafa Can ile bir araya geldi.
MARGEP Okuyan Okullar Projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte öğrenciler, okudukları masal kitaplarından esinlenerek hazırladıkları masal kahramanı kostümleriyle dikkat çekti. Renkli görüntülere sahne olan ziyarette çocuklar, Kaymakam Mustafa Can ile sohbet ederek merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldu. Kaymakam Can’ın öğrencilere gösterdiği yakın ilgi, etkinliğe ayrı bir anlam kattı.
Ziyarete Kaymakam Mustafa CAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mükremin Karasu da eşlik etti. Program kapsamında öğrenciler daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Burada Müdür Mükremin Karasu tarafından karşılanan öğrenciler, müdürlüğün işleyişi hakkında kısa bilgiler aldı.














